Novetats i promocions

DTE 10% en mosquiteres i tendalls

CLIMA I COMFORT

Mosquiteres, protecció eficaç contra insectes

Mosquits i altres insectes voladors es colen en les nostres llars a l’estiu. Les mosquiteres són un bon recurs per impedir la seva entrada en l’habitatge i gaudir de la temporada estival sense la presència d’aquests incòmodes convidats.

Existeixen dos tipus de mosquiteres, les penjades de gasa o tul per al llit, i els bastidors per a portes i finestres. Ambdues opcions són vàlides com a protecció contra els insectes voladors, encara que les segones resulten més eficaces, doncs impedeixen l’entrada de les mosques, mosquits i vespes a la llar, mentre que les mosquiteres de tul o gasa només eviten que l’insecte ens molesti durant l’hora del somni. No obstant això, aquestes propostes de tela són molt decoratives i aporten un toc colonial a qualsevol dormitori. Dins la categoria de mosquiteres amb bastidors per a portes i finestres

existeix un gran ventall de propostes. L’elecció correcta d’un o un altre model depèn del tipus d’obertura que vulguis protegir de l’entrada dels insectes voladors.

Les mosquiteres fixes poden ser instal.lades en obertures de poc o nul acces ( reixes de ventilació, finestres altes…)

En la majoria de les llars, les més recomanables són les mosquiteres enrotllables, la qual permet recollir-se durant l’hivern per tornar a utilitzar-les quan arribi el bon temps. Dins d’aquesta categoria, hi ha moltes variants segons el tipus de suport on es col•loquin. Hi ha mosquiteres enrotllables verticals senzilles, o de doble fulla amb enrotllament lateral, amb o sense guies inferiors,per a espais de grans dimensions, com a balconades i portes.

També hi ha les mosquiteres corredisses, concebudes per a finestres i portes amb fulles corredisses.

També hi ha les portes mosquiteres, concebudes per a accessos de molt us.

Abans de comprar una mosquitera per a portes i finestres és imprescindible que li expliquis al professional del punt de venda el tipus d’obertura que vols cobrir, així com el seu sistema d’obertura i tancament i les seves dimensions. Ell t’aconsellarà sobre el model més eficaç i adequat per protegir-te dels insectes voladors durant l’estiu.